tisdag 1 april 2008

Våren...

Just i dag är det vår i alla fall... I morgon är det väl snöstorm, drivis och 20 grader kallt!
Det är underligt vad lite sol och fågelkvitter kan göra för humöret! I dag har jag och moster druckit kaffe i skärgårn, njutit av solen och räknat gula bilar. Ännu mer underligt är att det verkar finnas så många fler gula bilar på våren och sommaren än under resten av året.

Längtar efter de där ljumma sommarkvällarna, när det räcker med att ta med sig en tunn kofta när man ska ut på kvällen, nattdoppen, grillfrster ända fram till morgonen, ljust dygnet runt, varma sommardagar med glittrande vatten, stekheta klippor, flipflop istället för strumpor och skor... tunn klänning istället för jeans och jacka..
Förhoppningsvis bara några få månader kvar... Längar efter att uppleva sommaren med Mister... Tror han är en riktig badpojk. Precis vad jag behöver! Ett blötdjur till pojkvän =) Kan bli ganska tråkigt att bada själv... Mitt blötdjur till kusin är ju inte alltid hemma och håller mig sällskap.

Kan i och för sig bli en ganska tråkig sommar eftersom den här lilla fröken förmodligen kommer att bada mer i jobb än i det glittrande vattnet.. men men... Värmen och solen får man ju i alla fall gotta sig i trots att man jobbar.

Puss på er och njut av solen medan den är framme!

Inga kommentarer: