måndag 18 februari 2008

Fan ta dig Jonas....

Om inte processen sätter i gång innan torsdag....
Förlitar mig helt på Jonas i det här läget. Han säger att lärandet är en process, och han pånminner oss andra i studiegruppen ständigt...
Vi börjar bli rätt trötta nu, plugg varje dag, från morgon till kväll.... och så Jonas tjat och tjat om den där jävla processen! Han är ju turligt nog ironisk när han tjatar på om den där processen... svårt att återge en stämmning i skrift, som uppkommer när man umgås nästan jämt. Pluggar tillsammans, äter tillsammans, blir förbannade för att man inte fattar något tillsammans, en massa interna skämt, som t.ex: "Vänta på processen".
Enligt Jonas ska den komma igång, och det gör den oftast om man lägger sig ner i soffan och tittar på TV och slappnar av, så ska tydligen kunskapen bara sitta där i huvudet helt plötsligt...! Det är en process!! Va blir de??
Stina är lugn och intalar oss att det kommer att gå bra, Niklas är våran alldeles egen hacker-expert (och på dataprogrammet SPSS som vi alla måste lära oss).
Vi är några huvuden kort för tillfället, Linnea och Erika är hemma i deras hemstäder och försöker få gång processen på egen hand, men i morgon är vi fulltaliga igen! Skönt!
Nä, nu ska jag slöa ner mig i soffan och vänta på att den där jääävla processen ska komma igång....

Inga kommentarer: